Thursday, 8 September 2011

Ex Bf AkOo cArI AkOo BaLiK

Hmm… Aku tataw nuc trima die agy ataw taa.. Yess.. Aku memang sayang die sanad2.. Last aku couple nan die time aku form 4.. And first time aku couple nan dy form 3.. Tahun ney jugak die nuc aku jadi couple die.. Kowank nuc taw taa.. Aku dah suka at die dari form 2.. Sapa sangka aku betul2 couple nan die bila aku form 3.. Teruja giler..  Aku nan die banyak kali clash.. Waktu form  3.. Lebih kuwank 9 kali ar kami clash.. Time aku form 3 aku couple nan die dari bulan 4 hingga bulan 8.. And bila aku form 4 lebih kuwank 2 kali kami clash.. time aku form 4 aku couple nan die dari bulan 5 hingga bulan 9.. Aku takud bila aku couple nan die tahun ney aku yunk terlalu berharap kat die.. Siyes aku takud benda macam tue jadi lagi at aku tahun ney.. Time aku form 3 aku yunk curank nan die.. Taw ark aku curank nan cpa kawan baek die jugak.. Aku mintak clash waktu die dah sayang sanad2 kat aku.. Aku asa bersalah time tue.. And aku tanpa hati dan perasaan terus couple nan kawan baek die.. kejamkan aku?? Hmmm… And tuhan dah balas balik kat aku macam mana aku buad kat die.. Bila aku form 4 tuhan balas balik kat aku.. Die curank nan aku dengan kawan adeq aku sendiri.. Hancur giler ati aku time tue.. Sebab die clash nan aku time aku dah sayang sanad2 nan die.. And sampai skunk asa sayang aku kat die ta penah hilang Cuma aku yunk simpan asa tue.. Bila kawan die(Tajul) gtaw aku yunk die cari aku balik aku asa takud.. And skunk aku betul2 dah berubah.. Aku takan setia kalau couple nan die pun tahun ney.. Tue yunk pasti.. Aku takan buleh setia.. Aku takud tahun nie jadi lagi at aku macam tahun lepas.. Kalau die ta curank pun.. Aku asa aku akan buad kat die.. Aku memang sayang die lagi.. Bila couple nan die baru lah aku tau kami perfect couple.. Bila nan owg laen aku ta penah asa cam ney.. kalau die betul2 sayang aku.. aku nuc die tunggu aku sampai aku abiss SPM.. 4 bulan lagy.. Aku harap sanad2 die akan tunggu aku.. Aminnnnn… “Ya, Allah jangan buad aku terlalu berharap pada Mohd. Anas bin Rohim… Aminn…”
ß---Annas&Ateyn---à

^_^ YoU_pUsH_i_ThaPi_I_dUx_DhIaM_Ta_mEmBaLaS_sEtErUk_yOu~_~

Pada hari SELASA yunk lalu10/08/11.. (asanya ade yunk paham kud apa yunk jadi).. Aku telah dibuli di sekolah..  Nuc taw sebab apa?? Hah.. Nuc citer ar ney.. Kes taon lepas.. And manusia yunk suka cari salah owg and ta taw apa salah manusia tue.. Aku bukan nuc kata.. Budak yunk serang aku mang laa amai.. So one by one ar.. Law aku salah bincang nan aku jangan jadi owg ta waras o macam budak2.. Cuz.. Dah laa aku sowang.. Dy amai.. Bubuh aku amai2.. Aku nak dengar yunk mana.. Dah laa suh aku ngaku aku tido nan jantan woi tada pasai ar.. Aku bukan belen.. Nuc suh aku ngaku benda yunk aku ta buad lak tue.. Gila babi.. Pas tu men tolak pala aku.. Agak2 ar.. Dah ta pueh ati taon lepas yunk ungkit taun ni pasal..?? Bukan taon lepas unk buad aku jugak ka?? Dah ar.. Unk pebesar kes ka aku yunk pebesar der!!?? Bila unk masuk campur hal aku aku halang unk ka?? Mang lau unk nak kata agy lam kelas sal ney kata ar.. Masalahnya ney blog aku jangan nuc ceroboh2 ikut suka.. And jangan nuc pey menyampai kat owg lua benda yunk putar belit fakta.. Ney pon 1 keja owg yunk paling nuc mampos awai.. Unk taw aku dulu keja menyampai gak.. Aku ngaku der!!.. Hah buad ar citer agi.. 1 ary yunk keja “menyampai” ney kan nuc kena bubuh amai2 macam aku!! Pueh ati kowank?? Aku ngaku bukan cam unk.. And bila aku tnya sapa yang cakap kat dy aku kata(kutuk) at dy.. dy tamaw agi tau.. Woi lau benda betol si penyampai oii owg takan mara unk laa.. Kalau unk pon dengar citer jangan jadi pala taw!! Herh!! Ada ka patut kata aku tido nan jantan unk dengar mana?? Ada bukti aku kua ka?? Bila?? Malam??  Mustahil aku bukan cam unk keja kua malam.. Aku kua pon nan family.. Family aku sayang aku lau ta sayang suma benda aku kena buad sendiri!! Lau siang bila?? Aku duk asrama la.. time cuti pun aku bukan kua umah sanad cuz selalunya budak asrama ngantok bodoh!! Aku bukan jenis ta pikir panjang taon nie apa yang aku buad aku pikir dulu kud.. takan aku nuc fly lak.. ta ke jatuh maruah keluarga aku lau taw anak dara duk lompat pagar?? Or takan aku nuc back up owg fly.. sebenar nya aku tamaw un jadi pem-back up unk.. terpaksa cuz unk Nampak aku kat surau  Huh?? Dah laa.. Takat ney ja.. So aku arap sapa yunk buad aku arie tue cakap laa leklowk dengan owg tua walaupun bukan dengan aku.. And jangan kata kat owg tulis aat fb or blog skali pon law unk pun buad, banggang!!  law tamaw pun cakap nan aku personally lau aku libat owg panggil la owg tue..jangan tiba2 jea.. Dah chouw!!( jangan nuc ceroboh blog aku!!à untuk yang terasa…one more thing.. kalau mak unk taw apa yunk unk buad at aku ney unk asa mak unk nak buad apa?? Bukan setakat taleh kua umah.. aku asa kena ikat(tambat) bahasa owg perlis.. macam kambing sebelah umah aku kud..Opss..penceroboh blog!!sudah datangß to owg yunk dengki sal hidup aku..)

Wednesday, 24 August 2011

baca lah nak baca..!!

to someone..!! yg terasa saja.. awad?? unk nak tengok blog aku lagy wat pa?? nak cari pasai lagy?? nak bagi aku tension?? hah?? unk tue penceroboh taw ta..!! ta taw malu ka?? dah ta kawan ta yah amek taw.. nampak sanad dengki!!
hari pertama aku kenal budak niey..adeq angkat aku yang yg kenal kan kami...mang best time tue.. aku nan dea ta penah jumpa.. just mct jea.. dea kata aku lha.. owg yg leyh wat dea hepy bila dea kena tingai nan ex GF dea.. aku ajak dea jumpa sebab aku tamaw jumpa yg ta ncem..hehe.. time tue aku duk kat ostel.. smk. tengku suleiman.. aku suh dea datang waktu lepas dea keja.. koi 5.. thapi dea taleh datang dea penat..katanya lhaa.. aku kata at dea datang lha koi 8.. soo.. dea pun datang dengan adeq angkat aku tue.. aku pakai baju kurung wana purple malam tue..cuz.. kat asrama tiap2 ari kna pakai baju kurung time malam.. so.. aku kua g jumpa dea.. dea datang anta air kat aku.. teh ais.. tiga bungkus.. untuk aku n kawan aku.. dea tengok aku mcam nak makan time tuu.. nak kata comey sanad aku ta penah anggap aku budak cun sanad.. aku asa aku lha paling ta cantik kat dunia ny.. bukan nak hina,.. diri sendiri taphi yg tue yg aku asa.. pas tue dea kata aku macamudak baek.. ish.. aku ta baek mana pun..lps tue aku masuk dalam asrama n trus macet dea tnya dea da cmpai uma o blum.. dea da campai uma.. dea bagi mak dea yang aku panggil "mama" macet aku.. mak dea baik sanad... pas tue dea kata law ada prob palas kita citer at mama.. tapi aku ta penah citer.. aku tamaw mama isau.. dea kata lps aku SPM dea nak kawin nan aku.. thapi aku ta penah caya janji laki.. n time tue sebenarnya aku bukan ada dea sowg.. aku couple 7 owg termasuk dea.. taphi bila suma owg yang aku couple tue kantiy nan dea.. aku da ta curang lagy.. aku setia sanad2 kat dea.. hah?? camna ley kantoy..? hah.. ncet aku bateri low.. so ea nak blik cas ncet aku.. aku lupa pdm mct n panggilan kua masuk.. dea kol suma jantan2 tue n dea g jumpa.. abiss suma kantoy.. hmm.. taphi skunk dea da ta caya kat aku lagy.. dea da tamaw amek taw sal aku lagy.. aku nan dea dah bwaek skunk.. n tinggal kenangan jea sal kami.. hmm.. syg la gak kat dea.. tapi.. aku dah ada kawan dea sendiri..  kawan dea mintak couple nan aku.. so.. aku trima.. smpai skunk aku still nan laki tue.. "ashraf" kmi knai lama dah.. dari bulan 3.. dea penah mintak couple nan aku.. thapi aku ta layn cuz.. aku anggap dea macam adeq aku.. cuz dea umo 15 taun taun ny.. dea nak PMR n aku nak SPM.. layak kea.. mak aku kata cinta tue buta.. so.. aku pilih ashraf.. tataw lah.. aku sllu dapat owg muda dari aku.. thapi aku mang cam budak2 pon.. bab tue dapat budak2.. amai yng kapel nan aku kata kau macam budak2 ta matang.. hmmm.. yeah.. aku taw.. skunk aku nan ashraf bahagia.. tapi.. dea dah ada awek.. aku owg ketiga dalam idop depa.. awek ashraf ny form 6 lagy tua dari aku.. tapi aku ta kesah janji aku nan madu aku dah baik.. 2 2 tolak ansur.. raya ny.. ashraf kata pagi nak raya nan aness dulu.. ptg baru nan aku.. ok fine.. aku mengalah.. turn dea.. k bubye!! takat ny jea.. muahahaha..

Thursday, 4 August 2011

AdeSS!! PrObLeM aGy dEh!!

Fuh!! ta abes2 gosip sal aku.. :( truk sanad ka aku hah?? or aku nie byk peminat yg jeles sal hidup aku.. eh!!! mcm artis cuz byk gosip.. ceb bek aku da biasa.. gosiip laa lgy!! kali nie gosip aku sal ade owg kata ku kena "kenduri" nan genk2 santan..aduss!! ada ka ptut?? aku kua uma pun jrng wktu mlm..huh!!?? teruk toy laa. owg yng wat citer tue..tpa aku knai owg yg wat citer uh.. nak taw cpa?? ex aku.. shahrul irwan.. a.k.a. iwan dalam taman santan!! si capek!! huh... dy egt dy bagus duuk wat citer ta tawahala sal aku..ish!! aku pelik sangat2 apa motif dy peburuk aku.. kata aku BELEN!!?? apa motif unk ah?? cari aku time syana shasha tingal unk.. tingai aku time syana syasya p nak bagi aku jeles sal unk!! unk laki yang paling bodoh!! yang penah aku jumpa der!!

My bAd dAy cAmE In!!

Uhukss.. L 30-07-2011!! Hari last aku nan IWAN L.. Ari last aku dengar suara dia(IWAN) L.. Hari last yang dia(IWAN) kata dia(IWAN) ta shayunk aku!! Huuhuhuu L  Apa salah aku?? Puas hati “kowank”(Someone) tengok aku nan dia(IWAN) clash?? Puas?? Aku tataw na uad camna da.. Yunk pasti skunk aku still shayunk dia(IWAN) maybe memang patut aku still shayunk dia(IWAN) agy.. Cuz.. Aku bawu jea clash nan dia(IWAN).. But.. Aku baru couple nan dia(IWAN) and then tewus shayunk dia(IWAN).. ta ke pelik bende tue?? Aku ta penah asa camniy.. Mudah shayunk owg.. Selalunya aku susa nak shayunk owg camniy.. Hmmm(*~*).. Memang naceb aku kud.. Owg payah na shayunk aku.. Tapi.. time ary first aku couple nan dia(IWAN) an?? Aku yunk uad pangai memang time tue aku ta ety na setia nan owg.. Tapi bila suma laki2 yunk couple nan aku kantoi nan dia(IWAN) bawu lah aku start setia nan dia(IWAN)… Tapi.. Sebenarnya lepas dia(IWAN) taw aku curang nan dia(IWAN).. Dia(IWAN) dah start selingkuh balik and skunk aku jadi target ‘membalas dendam’ L.. Aku menyesal gila.. L Aku shayunk dia(IWAN) sanad2 skunk.. Tapi na uad camna,, Dah naceb aku,, Tapi memang patut aku kena clash nan dia(IWAN).. Aku dapat asa yunk dia(IWAN) jahat cuz dia(IWAN) suh aku layan kawan2 dia(IWAN).. OMG!!(ingat aku BELEN kep?) Aiisshh!! Tue dah pelik sanad2.. Aku takan layan cuz aku shayunk dia(IWAN).. And skunk aku dah clash nan dia(IWAN).. Aku akan start a new life with ASHRAF! (^_^) (26/6/11~30/07/11)THE END FOR STORY MORRY IWANATEYN!!(~_~)

Friday, 29 July 2011

HiDuP YaNk bUaD AkUw tEnSiOn pAdA TiAp2 ArY Di sKuLaA!!

Hmm..akuw tataw apa yag ptot aku buad..kat skula dah jd ta macam aku yg btowl..nak taw sbab aphe...kat skula aku pendiam..sbab dlm klass aku da budak yg sanad2 top..aku gelar dephe lam klass genk VVIP!!huh..mang tention tiap2 ary..tp bila aku ta jumpa dephe..idup aku jd lain..lain sanad2..ta macam aku..lain lah..akku jg sorang yg hingar bingar!!(hingaq-bingaq..) lam bhsa perlis..huhu..
alu tension tiap2 ary..dlm bulan nie dah 3 owg may serang aku just pashai laky..blak depa yg galak slh aku lak..huhu..nasib aku kan??