Wednesday, 24 August 2011

baca lah nak baca..!!

to someone..!! yg terasa saja.. awad?? unk nak tengok blog aku lagy wat pa?? nak cari pasai lagy?? nak bagi aku tension?? hah?? unk tue penceroboh taw ta..!! ta taw malu ka?? dah ta kawan ta yah amek taw.. nampak sanad dengki!!
hari pertama aku kenal budak niey..adeq angkat aku yang yg kenal kan kami...mang best time tue.. aku nan dea ta penah jumpa.. just mct jea.. dea kata aku lha.. owg yg leyh wat dea hepy bila dea kena tingai nan ex GF dea.. aku ajak dea jumpa sebab aku tamaw jumpa yg ta ncem..hehe.. time tue aku duk kat ostel.. smk. tengku suleiman.. aku suh dea datang waktu lepas dea keja.. koi 5.. thapi dea taleh datang dea penat..katanya lhaa.. aku kata at dea datang lha koi 8.. soo.. dea pun datang dengan adeq angkat aku tue.. aku pakai baju kurung wana purple malam tue..cuz.. kat asrama tiap2 ari kna pakai baju kurung time malam.. so.. aku kua g jumpa dea.. dea datang anta air kat aku.. teh ais.. tiga bungkus.. untuk aku n kawan aku.. dea tengok aku mcam nak makan time tuu.. nak kata comey sanad aku ta penah anggap aku budak cun sanad.. aku asa aku lha paling ta cantik kat dunia ny.. bukan nak hina,.. diri sendiri taphi yg tue yg aku asa.. pas tue dea kata aku macamudak baek.. ish.. aku ta baek mana pun..lps tue aku masuk dalam asrama n trus macet dea tnya dea da cmpai uma o blum.. dea da campai uma.. dea bagi mak dea yang aku panggil "mama" macet aku.. mak dea baik sanad... pas tue dea kata law ada prob palas kita citer at mama.. tapi aku ta penah citer.. aku tamaw mama isau.. dea kata lps aku SPM dea nak kawin nan aku.. thapi aku ta penah caya janji laki.. n time tue sebenarnya aku bukan ada dea sowg.. aku couple 7 owg termasuk dea.. taphi bila suma owg yang aku couple tue kantiy nan dea.. aku da ta curang lagy.. aku setia sanad2 kat dea.. hah?? camna ley kantoy..? hah.. ncet aku bateri low.. so ea nak blik cas ncet aku.. aku lupa pdm mct n panggilan kua masuk.. dea kol suma jantan2 tue n dea g jumpa.. abiss suma kantoy.. hmm.. taphi skunk dea da ta caya kat aku lagy.. dea da tamaw amek taw sal aku lagy.. aku nan dea dah bwaek skunk.. n tinggal kenangan jea sal kami.. hmm.. syg la gak kat dea.. tapi.. aku dah ada kawan dea sendiri..  kawan dea mintak couple nan aku.. so.. aku trima.. smpai skunk aku still nan laki tue.. "ashraf" kmi knai lama dah.. dari bulan 3.. dea penah mintak couple nan aku.. thapi aku ta layn cuz.. aku anggap dea macam adeq aku.. cuz dea umo 15 taun taun ny.. dea nak PMR n aku nak SPM.. layak kea.. mak aku kata cinta tue buta.. so.. aku pilih ashraf.. tataw lah.. aku sllu dapat owg muda dari aku.. thapi aku mang cam budak2 pon.. bab tue dapat budak2.. amai yng kapel nan aku kata kau macam budak2 ta matang.. hmmm.. yeah.. aku taw.. skunk aku nan ashraf bahagia.. tapi.. dea dah ada awek.. aku owg ketiga dalam idop depa.. awek ashraf ny form 6 lagy tua dari aku.. tapi aku ta kesah janji aku nan madu aku dah baik.. 2 2 tolak ansur.. raya ny.. ashraf kata pagi nak raya nan aness dulu.. ptg baru nan aku.. ok fine.. aku mengalah.. turn dea.. k bubye!! takat ny jea.. muahahaha..

Thursday, 4 August 2011

AdeSS!! PrObLeM aGy dEh!!

Fuh!! ta abes2 gosip sal aku.. :( truk sanad ka aku hah?? or aku nie byk peminat yg jeles sal hidup aku.. eh!!! mcm artis cuz byk gosip.. ceb bek aku da biasa.. gosiip laa lgy!! kali nie gosip aku sal ade owg kata ku kena "kenduri" nan genk2 santan..aduss!! ada ka ptut?? aku kua uma pun jrng wktu mlm..huh!!?? teruk toy laa. owg yng wat citer tue..tpa aku knai owg yg wat citer uh.. nak taw cpa?? ex aku.. shahrul irwan.. a.k.a. iwan dalam taman santan!! si capek!! huh... dy egt dy bagus duuk wat citer ta tawahala sal aku..ish!! aku pelik sangat2 apa motif dy peburuk aku.. kata aku BELEN!!?? apa motif unk ah?? cari aku time syana shasha tingal unk.. tingai aku time syana syasya p nak bagi aku jeles sal unk!! unk laki yang paling bodoh!! yang penah aku jumpa der!!

My bAd dAy cAmE In!!

Uhukss.. L 30-07-2011!! Hari last aku nan IWAN L.. Ari last aku dengar suara dia(IWAN) L.. Hari last yang dia(IWAN) kata dia(IWAN) ta shayunk aku!! Huuhuhuu L  Apa salah aku?? Puas hati “kowank”(Someone) tengok aku nan dia(IWAN) clash?? Puas?? Aku tataw na uad camna da.. Yunk pasti skunk aku still shayunk dia(IWAN) maybe memang patut aku still shayunk dia(IWAN) agy.. Cuz.. Aku bawu jea clash nan dia(IWAN).. But.. Aku baru couple nan dia(IWAN) and then tewus shayunk dia(IWAN).. ta ke pelik bende tue?? Aku ta penah asa camniy.. Mudah shayunk owg.. Selalunya aku susa nak shayunk owg camniy.. Hmmm(*~*).. Memang naceb aku kud.. Owg payah na shayunk aku.. Tapi.. time ary first aku couple nan dia(IWAN) an?? Aku yunk uad pangai memang time tue aku ta ety na setia nan owg.. Tapi bila suma laki2 yunk couple nan aku kantoi nan dia(IWAN) bawu lah aku start setia nan dia(IWAN)… Tapi.. Sebenarnya lepas dia(IWAN) taw aku curang nan dia(IWAN).. Dia(IWAN) dah start selingkuh balik and skunk aku jadi target ‘membalas dendam’ L.. Aku menyesal gila.. L Aku shayunk dia(IWAN) sanad2 skunk.. Tapi na uad camna,, Dah naceb aku,, Tapi memang patut aku kena clash nan dia(IWAN).. Aku dapat asa yunk dia(IWAN) jahat cuz dia(IWAN) suh aku layan kawan2 dia(IWAN).. OMG!!(ingat aku BELEN kep?) Aiisshh!! Tue dah pelik sanad2.. Aku takan layan cuz aku shayunk dia(IWAN).. And skunk aku dah clash nan dia(IWAN).. Aku akan start a new life with ASHRAF! (^_^) (26/6/11~30/07/11)THE END FOR STORY MORRY IWANATEYN!!(~_~)