Wednesday, 24 August 2011

hari pertama aku kenal budak niey..adeq angkat aku yang yg kenal kan kami...mang best time tue.. aku nan dea ta penah jumpa.. just mct jea.. dea kata aku lha.. owg yg leyh wat dea hepy bila dea kena tingai nan ex GF dea.. aku ajak dea jumpa sebab aku tamaw jumpa yg ta ncem..hehe.. time tue aku duk kat ostel.. smk. tengku suleiman.. aku suh dea datang waktu lepas dea keja.. koi 5.. thapi dea taleh datang dea penat..katanya lhaa.. aku kata at dea datang lha koi 8.. soo.. dea pun datang dengan adeq angkat aku tue.. aku pakai baju kurung wana purple malam tue..cuz.. kat asrama tiap2 ari kna pakai baju kurung time malam.. so.. aku kua g jumpa dea.. dea datang anta air kat aku.. teh ais.. tiga bungkus.. untuk aku n kawan aku.. dea tengok aku mcam nak makan time tuu.. nak kata comey sanad aku ta penah anggap aku budak cun sanad.. aku asa aku lha paling ta cantik kat dunia ny.. bukan nak hina,.. diri sendiri taphi yg tue yg aku asa.. pas tue dea kata aku macamudak baek.. ish.. aku ta baek mana pun..lps tue aku masuk dalam asrama n trus macet dea tnya dea da cmpai uma o blum.. dea da campai uma.. dea bagi mak dea yang aku panggil "mama" macet aku.. mak dea baik sanad... pas tue dea kata law ada prob palas kita citer at mama.. tapi aku ta penah citer.. aku tamaw mama isau.. dea kata lps aku SPM dea nak kawin nan aku.. thapi aku ta penah caya janji laki.. n time tue sebenarnya aku bukan ada dea sowg.. aku couple 7 owg termasuk dea.. taphi bila suma owg yang aku couple tue kantiy nan dea.. aku da ta curang lagy.. aku setia sanad2 kat dea.. hah?? camna ley kantoy..? hah.. ncet aku bateri low.. so ea nak blik cas ncet aku.. aku lupa pdm mct n panggilan kua masuk.. dea kol suma jantan2 tue n dea g jumpa.. abiss suma kantoy.. hmm.. taphi skunk dea da ta caya kat aku lagy.. dea da tamaw amek taw sal aku lagy.. aku nan dea dah bwaek skunk.. n tinggal kenangan jea sal kami.. hmm.. syg la gak kat dea.. tapi.. aku dah ada kawan dea sendiri..  kawan dea mintak couple nan aku.. so.. aku trima.. smpai skunk aku still nan laki tue.. "ashraf" kmi knai lama dah.. dari bulan 3.. dea penah mintak couple nan aku.. thapi aku ta layn cuz.. aku anggap dea macam adeq aku.. cuz dea umo 15 taun taun ny.. dea nak PMR n aku nak SPM.. layak kea.. mak aku kata cinta tue buta.. so.. aku pilih ashraf.. tataw lah.. aku sllu dapat owg muda dari aku.. thapi aku mang cam budak2 pon.. bab tue dapat budak2.. amai yng kapel nan aku kata kau macam budak2 ta matang.. hmmm.. yeah.. aku taw.. skunk aku nan ashraf bahagia.. tapi.. dea dah ada awek.. aku owg ketiga dalam idop depa.. awek ashraf ny form 6 lagy tua dari aku.. tapi aku ta kesah janji aku nan madu aku dah baik.. 2 2 tolak ansur.. raya ny.. ashraf kata pagi nak raya nan aness dulu.. ptg baru nan aku.. ok fine.. aku mengalah.. turn dea.. k bubye!! takat ny jea.. muahahaha..

No comments:

Post a Comment