Thursday, 8 September 2011

Ex Bf AkOo cArI AkOo BaLiK

Hmm… Aku tataw nuc trima die agy ataw taa.. Yess.. Aku memang sayang die sanad2.. Last aku couple nan die time aku form 4.. And first time aku couple nan dy form 3.. Tahun ney jugak die nuc aku jadi couple die.. Kowank nuc taw taa.. Aku dah suka at die dari form 2.. Sapa sangka aku betul2 couple nan die bila aku form 3.. Teruja giler..  Aku nan die banyak kali clash.. Waktu form  3.. Lebih kuwank 9 kali ar kami clash.. Time aku form 3 aku couple nan die dari bulan 4 hingga bulan 8.. And bila aku form 4 lebih kuwank 2 kali kami clash.. time aku form 4 aku couple nan die dari bulan 5 hingga bulan 9.. Aku takud bila aku couple nan die tahun ney aku yunk terlalu berharap kat die.. Siyes aku takud benda macam tue jadi lagi at aku tahun ney.. Time aku form 3 aku yunk curank nan die.. Taw ark aku curank nan cpa kawan baek die jugak.. Aku mintak clash waktu die dah sayang sanad2 kat aku.. Aku asa bersalah time tue.. And aku tanpa hati dan perasaan terus couple nan kawan baek die.. kejamkan aku?? Hmmm… And tuhan dah balas balik kat aku macam mana aku buad kat die.. Bila aku form 4 tuhan balas balik kat aku.. Die curank nan aku dengan kawan adeq aku sendiri.. Hancur giler ati aku time tue.. Sebab die clash nan aku time aku dah sayang sanad2 nan die.. And sampai skunk asa sayang aku kat die ta penah hilang Cuma aku yunk simpan asa tue.. Bila kawan die(Tajul) gtaw aku yunk die cari aku balik aku asa takud.. And skunk aku betul2 dah berubah.. Aku takan setia kalau couple nan die pun tahun ney.. Tue yunk pasti.. Aku takan buleh setia.. Aku takud tahun nie jadi lagi at aku macam tahun lepas.. Kalau die ta curank pun.. Aku asa aku akan buad kat die.. Aku memang sayang die lagi.. Bila couple nan die baru lah aku tau kami perfect couple.. Bila nan owg laen aku ta penah asa cam ney.. kalau die betul2 sayang aku.. aku nuc die tunggu aku sampai aku abiss SPM.. 4 bulan lagy.. Aku harap sanad2 die akan tunggu aku.. Aminnnnn… “Ya, Allah jangan buad aku terlalu berharap pada Mohd. Anas bin Rohim… Aminn…”
ß---Annas&Ateyn---à

^_^ YoU_pUsH_i_ThaPi_I_dUx_DhIaM_Ta_mEmBaLaS_sEtErUk_yOu~_~

Pada hari SELASA yunk lalu10/08/11.. (asanya ade yunk paham kud apa yunk jadi).. Aku telah dibuli di sekolah..  Nuc taw sebab apa?? Hah.. Nuc citer ar ney.. Kes taon lepas.. And manusia yunk suka cari salah owg and ta taw apa salah manusia tue.. Aku bukan nuc kata.. Budak yunk serang aku mang laa amai.. So one by one ar.. Law aku salah bincang nan aku jangan jadi owg ta waras o macam budak2.. Cuz.. Dah laa aku sowang.. Dy amai.. Bubuh aku amai2.. Aku nak dengar yunk mana.. Dah laa suh aku ngaku aku tido nan jantan woi tada pasai ar.. Aku bukan belen.. Nuc suh aku ngaku benda yunk aku ta buad lak tue.. Gila babi.. Pas tu men tolak pala aku.. Agak2 ar.. Dah ta pueh ati taon lepas yunk ungkit taun ni pasal..?? Bukan taon lepas unk buad aku jugak ka?? Dah ar.. Unk pebesar kes ka aku yunk pebesar der!!?? Bila unk masuk campur hal aku aku halang unk ka?? Mang lau unk nak kata agy lam kelas sal ney kata ar.. Masalahnya ney blog aku jangan nuc ceroboh2 ikut suka.. And jangan nuc pey menyampai kat owg lua benda yunk putar belit fakta.. Ney pon 1 keja owg yunk paling nuc mampos awai.. Unk taw aku dulu keja menyampai gak.. Aku ngaku der!!.. Hah buad ar citer agi.. 1 ary yunk keja “menyampai” ney kan nuc kena bubuh amai2 macam aku!! Pueh ati kowank?? Aku ngaku bukan cam unk.. And bila aku tnya sapa yang cakap kat dy aku kata(kutuk) at dy.. dy tamaw agi tau.. Woi lau benda betol si penyampai oii owg takan mara unk laa.. Kalau unk pon dengar citer jangan jadi pala taw!! Herh!! Ada ka patut kata aku tido nan jantan unk dengar mana?? Ada bukti aku kua ka?? Bila?? Malam??  Mustahil aku bukan cam unk keja kua malam.. Aku kua pon nan family.. Family aku sayang aku lau ta sayang suma benda aku kena buad sendiri!! Lau siang bila?? Aku duk asrama la.. time cuti pun aku bukan kua umah sanad cuz selalunya budak asrama ngantok bodoh!! Aku bukan jenis ta pikir panjang taon nie apa yang aku buad aku pikir dulu kud.. takan aku nuc fly lak.. ta ke jatuh maruah keluarga aku lau taw anak dara duk lompat pagar?? Or takan aku nuc back up owg fly.. sebenar nya aku tamaw un jadi pem-back up unk.. terpaksa cuz unk Nampak aku kat surau  Huh?? Dah laa.. Takat ney ja.. So aku arap sapa yunk buad aku arie tue cakap laa leklowk dengan owg tua walaupun bukan dengan aku.. And jangan kata kat owg tulis aat fb or blog skali pon law unk pun buad, banggang!!  law tamaw pun cakap nan aku personally lau aku libat owg panggil la owg tue..jangan tiba2 jea.. Dah chouw!!( jangan nuc ceroboh blog aku!!à untuk yang terasa…one more thing.. kalau mak unk taw apa yunk unk buad at aku ney unk asa mak unk nak buad apa?? Bukan setakat taleh kua umah.. aku asa kena ikat(tambat) bahasa owg perlis.. macam kambing sebelah umah aku kud..Opss..penceroboh blog!!sudah datangß to owg yunk dengki sal hidup aku..)